Menu

Vacatures Nieuw

Sportaccommodatie `t Timpke te Borculo zoekt een nieuwe bedrijfsleider!

Ben jij degene die  sportminded is, die vol enthousiasme leiding gaat geven aan de operationele organisatie van 't Timpke? En sta jij te springen om deze sportaccommodatie  door te ontwikkelen? Lees dan verder en solliciteer direct!

Wat ga je doen:

Als bedrijfsleider beheer je en geef je leiding aan de operationele organisatie van de sportaccommodatie. De functie omvat meerdere functionele werkgebieden met o.a. administratieve, vernieuwende, commerciële en technische aspecten. Denk hierbij aan horeca, zwemonderwijs, invulling van de sporthal, communicatie met scholen, verenigingen en leveranciers.

De sportaccommodatie is betrokken bij de opzet van een open vitaal sportpark waarbij nieuwbouw van een middelbare school een grote rol speelt. Daardoor zal de gehele organisatie verder geprofessionaliseerd en gemoderniseerd worden. 

In deze functie werk je ad hoc, er is altijd van alles te doen. En jij als bedrijfsleider houdt het hoofd koel, kunt snel anticiperen op de verschillende situaties, houdt over zicht en weet alles in goede banen te leiden.

Heb/ben jij:

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey spetter! Neem jij een duik in ons team?

In onze gezellige sportkantine, zijn we op zoek naar een nieuw teamlid. Ben jij die representatieve kantine medewerker, die de handen uit de mouwen komt steken? Surf dan gelijk naar welkom@timpke.nl en stuur ons een mailtje met je motivatie.

Misschien een bal voor open doel, maar dit is wat wij zoeken:

Voel jij je hierbij als een vis in het water? dan staat het als een paal boven dat jij gaat solliciteren!
welkom@timpke.nl

Of ken jij iemand die hiebij past? breng de bal aan het rollen; delen = lief!

  

Geschreven door Decorsign op maandag maart 18, 2019

Permalink -

« Therapeutisch bewegen tijden - Algemene voorwaarden »